Meteen naar de inhoud
Home » Ervaringen van anderen

Ervaringen van anderen

Wat zeggen anderen over mij? Hier lees je een aantal testimonials, ervaringen van anderen, die als referentie voor je kunnen dienen. Heb je vragen? Stel ze me gerust!

Je hebt veel te brengen Corina, de wereld heeft je nodig!

Miriam van Kreij, oprichter Miskraambegeleiding Nederland

Destijds was ik er als man toch minder mee bezig. Ik nam de zorg voor onze peuter wat meer op me en zorgde dat de boel door bleef draaien. Door het doorlopen van de begeleiding heb ik veel beter een beeld van wat het eigenlijk voor mij heeft betekend. Daardoor begrijp ik ook beter hoe het voor haar was. Ik ben niet zo van de therapie, maar dit was prima te doen!

Mark

Eigenlijk had ik het idee dat ik mijn abortussen en miskramen goed in beeld had. Ik praatte er makkelijk over en ontweek de gedachten of emoties niet. Toch heb ik via de begeleiding van Corina er op een nieuwe manier naar kunnen kijken. Dat was heel mooi en waardevol. Bijzonder, hoe dat werkt. Aanrader!

Jantien

Our day together was really helpful, it brought me a lot of peace so I could start moving forward without feeling I was drowning in a pool of sadness. You helped me realize that it’s ok not to be ok and the exercises we did together helped acknowledging my baby and also bringing closure in a good comforting way. Now I feel I am more respectful to myself and my feelings and I feel stronger to move on with my life. Thank you for that!

L.C.