Meteen naar de inhoud
Home » Over mij

Over mij

RouwRijk is opgericht door mij, Corina Hulsman. Het is mijn missie om rouw en verlies bespreekbaar te maken. Zeker bij miskraam en abortus.

Als miskraambegeleider help ik mensen ten volle te functioneren na een verlies in de zwangerschap. Ook hun eventuele partners zijn hierbij welkom. Ik ben opgeleid door Miskraambegeleiding Nederland, opgericht door Miriam van Kreij. Uiteraard ben ik LHBTI+ vriendelijk.

Vanuit mijn academische opleiding als wijsgerig pedagoog ben ik gewend om oordeelloos te luisteren en samen gedachtepatronen te verkennen. Ook vind ik een wetenschappelijke basis belangrijk. Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van vruchtbaarheidsbehandelingen en pril verlies. Ik heb grondige kennis opgedaan omtrent ongewenste zwangerschappen die leiden tot abortus en spreek me actief uit voor vrouwenrechten.

Mijn werkgebied is de Zaanstreek. In overleg zijn andere locaties mogelijk. De begeleiding is in het Nederlands of Engels.

Heb je vragen voor me? Stel ze gerust. Ik begrijp heel goed dat de stap naar begeleiding spannend kan zijn. Mail me op info@rouwrijk.nl, ik ontmoet je graag.

Libellen zijn ‘levende fossielen’. Deze dieren zijn al miljoenen jaren vrijwel onveranderd. Ze staan symbool voor kracht en aanpassingsvermogen. De individuen leven maar kort, waardoor ze ook symbool staan voor het omarmen van het leven.