Meteen naar de inhoud
Home » Werkwijze

Werkwijze

Als je contact met mij zoekt plannen we eerst een telefonisch gesprek in. Ik hoor graag van je wat je situatie is. Ik ga je helpen om een duidelijk beeld te krijgen van je hulpvraag en naar je behoeften in de begeleiding. Je kan je vragen stellen. Ook bespreken we wat praktische dingen, zoals locatiemogelijkheden, de mogelijke data en kosten. Dit duurt ongeveer een half uur en geeft vaak al een gevoel van opluchting. Het is fijn als je rustig kan bellen en daarna wat tijd voor jezelf hebt.

Als je klaar bent om de stap naar begeleiding te gaan zetten, volgt een schriftelijke intake, waarbij je alvast de ruimte krijgt om je gedachten te ordenen. Je gaat dus vanuit huis al aan de slag.

Er volgt een volledige dag samen, waarbij we ons volledig focussen op jou en je verlies. Spannend, maar je zal zo anders de deur uit stappen! Ik gebruik dezelfde methode als Miskraambegeleiding Nederland, waar al veel mensen baat bij hebben gehad. Bij voorkeur zien we elkaar hierbij in het echt op een fijne locatie in Zaandam, maar in Amsterdam of in overleg bij jou thuis kan ook.

Ongeveer twee weken na de laatste afspraak hebben we een telefonisch coachgesprek van circa 30 minuten.

Ongeveer een maand later hebben we een telefonisch een eindgesprek.

Maatwerk is altijd mogelijk.

Merk je dat je sterker wilt staan na je miskraam of abortus, zonder dat het je al die extra energie kost? Laat het me gauw weten!

Mail me op info@rouwrijk.nl met de reden waarom deze stap voor jou nu nodig is, zet je telefoonnummer erbij en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!