Meteen naar de inhoud
Home » In de media

In de media

Miskraambegeleiding Nederland
Opgericht door Miriam van Kreij met als missie om te zorgen voor optimale begeleiding na verlies in de zwangerschap. Hier kan je mij vinden bij het overzicht van gecertificeerde begeleiders.

Miskraamverwerken.nl
Opgericht door Thea van Dijk met het doel vrouwen te inspireren hun onverwerkte miskraam te verwerken. Hier sta ik bij hulp om de hoek genoemd.

Verloskundigenpraktijk Heilema
Deze praktijk in de Zaanstreek kan ik uit persoonlijke ervaring aanbevelen. Daarnaast sta ik genoemd in hun overzicht van informatie bij miskramen.

Podcast
Mijn missie is om rouw en verlies bespreekbaarder te maken. En dat houdt in dat ik ook zelf eraan moet geloven. Spannend, zelf in de spotlight staan. Luister hier een podcast Miskraam Monologen van Ouders van Nu, het Algemeen Dagblad en de regionale dagbladen, waar ik te gast was en over mijn eigen ervaringen spreek.

LinkedIn
Op LinkedIn kan je in mijn netwerk veel gerelateerde professionals vinden, zoals begrafenisondernemers en kistbouwers. Ook post ik er regelmatig over onderwerpen rondom de dood, maar ook over pedagogiek en andere zaken die mij bezig houden. Klik hier voor mijn LinkedIn profiel.