Meteen naar de inhoud
Home » Zorgverleners

Zorgverleners

Je bent verloskundige, huisarts of anderszins betrokken bij zwangerschappen. In je praktijk kom je personen tegen die te maken hebben gehad met miskramen, buitenbaarmoederlijke zwangerschappen, abortus. Die nog embryo’s in een IVF traject hebben maar geen kinderwens meer hebben. Die zich groot houden na gebeurtenissen die veel impact kunnen hebben of die juist heel kwetsbaar zijn door de situatie.

Die misschien nu zwanger zijn waardoor eerdere verliezen of besluiten weer meer spelen. Die onzeker zijn in deze zwangerschap daardoor.

Natuurlijk ben jij er voor ze … maar je hebt het ook druk.

Ik kan via concrete gespecialiseerde begeleiding deze zorg uit handen nemen en haar rust bieden, zodat jij je kan richten op de kern van je eigen werk. Als miskraambegeleider val ik onder de paraplu van Miskraambegeleiding Nederland, een instituut dat al tien jaar met succes deze begeleiding verzorgd.

Als je vragen hebt ben je meer dan welkom om contact met me op te nemen. Mail me op info@rouwrijk.nl en geef aan waar de behoefte ligt. Laat je telefoonnummer achter dan neem ik zo snel mogelijk contact op.