Meteen naar de inhoud
Home » Mannen

Mannen

Ook al ben je zelf niet zwanger en vindt het verlies niet plaats in jouw buik, het beïnvloed je leven onherroepelijk. Vanwege de zorg om je partner, je veranderde toekomstbeeld en je eigen emoties. Misschien ga je er heel anders mee om dan je partner, niet iedereen ervaart rouw en verlies op dezelfde manier. Misschien ben je niet meer samen met haar.

De begeleiding die ik bied is ook geschikt voor mannen. Op een korte, krachtige manier verrijken we het rouwproces en is er alle aandacht voor jou. Ook wanneer jullie als stel komen, kom je niet als ‘aanhang’ maar als gelijkwaardige partner. Ben je hier eigenlijk voor je vrouw of vriendin? Lees vooral even verder …

Ja maar …

Niet iedereen rouwt hetzelfde. Sterker nog, misschien heb je helemaal niet het idee dat je aan het rouwen bent, maar ben je vooral bezorgd over je vrouw of jullie relatie? Dat kan. Een heftige gebeurtenis kan even flink aan een relatie rammelen. Dat is heel normaal en kan geen kwaad, als jullie elkaar maar blijven zien en begrijpen. De begeleiding die ik aanbied kan daar ook zeker mee helpen. Kom gerust mee voor haar, er zijn geen meerkosten voor jouw aanwezigheid. Dat je erbij bent, kan voor haar wel heel helpend en helend zijn. En daarmee voor jullie relatie. Dus hoe jij je ook voelt en wat je er ook over denkt … je bent welkom en kan rekenen op begrip!